Фурье-спектроскопия задержанной фотопроводимости в пленках PbSnTe(In) при низких температурах - Иконников, А.В.; Черничкин, В.И.; Акопян, Д.А.; Дудин, В.С.; Долженко, Д.Е.; Никорич, А.В.; Рябова, Л.И.; Хохлов, Д.Р. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2018)
Виконано дослідження спектрів фотопровідності методом фур’є-спектроскопії у твердому розчині Pb1−xSnxTe(In) при низьких температурах. Показано, що загасання затриманої фотопровідності у Pb1−xSn>sub>xTe(In) радіоімпульсами дуже високої частоти (100–200 МГц) може бути використано для запису спектрів з фур’є-спектрометра. В спектрах виявлено смугу міжзонного поглинання, визначено температурну залежність її червоної границі.