Studies of charging mechanisms in impurity-helium condensates by means of impedance spectroscopy and current spectroscopy - Pelmenev, A.A.; Bykhalo, I.B.; Krushinskaya, I.N.; Boltnev, R.E. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Просту експериментальну методику розроблено та успішно випробувано для використання можливостей спектроскопії імпедансу при дослідженні процесів на стадії руйнування зразків домішково-гелієвих конденсатів. Вперше використано комбінацію методів спектроскопії імпедансу, струмової спектроскопії та оптичної спектроскопії для дослідження руйнування домішково-гелієвих конденсатів. Отримані результати показали високу чутливість нової методики та підтвердили появу зарядів (заряджених нанокластерів) на стадії руйнування домішково-гелієвих конденсатів.