Аналитический вывод выражений для удельной теплоемкости сверхтекучих ферми-жидкостей со спин-триплетным анизотропным p-спариванием при конечных температурах
Аналітичні вирази для питомої теплоємності надплинних фермі-рідин (НФР) зі спін-триплетним анізотропним p-спарюванням типу 3He-A отримано на основі узагальненого фермі-рідинного підходу як при низьких температурах 0 < T n0) з урахуванням узагальнених сил Скірма (з додатковими доданками, що залежать від густини n). При 0 < T