Особенности отклика системы магнонов на «спиновое эхо» - Звягин, А.А. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Розраховано відгук магнітної системи, в якій не зберігається проекція повного спінового моменту системи, яка паралельна зовнішньому магнітному полю, на послідовність імпульсів такого поля, аналогічну спіновій луні. Амплітуда та частота викликаних осціляцій суттєво залежать нелинійним чином від параметрів імпульсів поля.