Влияние отжига на поперечный электротранспорт облученных высокоэнергетическими электронами монокристаллов YBa2Cu3O7–δ - Хаджай, Г.Я.; Белецкий, В.И.; Вовк, Р.В. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Досліджено вплив відпалу на поперечний електроопір монокристалів YBa2Cu3O7–δ, які опромінено високоенергетичними електронами. Встановлено, що відпал спричинив повернення опору до деякого проміжного рівня, включаючи положення ступенів на кривій переходу у надпровідний стан, що є характерним для цього рівня.