Spin chirality and polarized neutrons - Maleyev, S.V. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Існують статичні та динамічні спінові кіральності. Перша є результатом неколінеарної спінової структури. Друга спостерігається у намагнічених зразках. Обидві розглядаються та ілюструються результатами експериментів з розсіяння нейтронів.