Low-temperature studies of Cr3+ ions in natural and neutron-irradiated Mg-Al spinel - Mironova-Ulmane, N.; Popov, A. I.; Krieke, G.; Antuzevics, A.; Skvortsova, V.; Elsts, E.; Sarakovskis, A. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Представлено оригінальні результати щодо ЕПР та фотолюмінесценції іонів Cr3+ у природній шпінелі MgAl2O4. Спектри фотолюмінесценції іонів Cr3+ у природній MgAl2O4 виміряно до та після опромінення швидкими нейтронами.