Spin relaxation in spiral magnetic structures - Lyapilin, Igor (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Розглянуто спінову динаміку в спіральних магнітних структурах. Показано, що наявність внутрішнього, просторово залежного магнітного поля реалізує в спіральних структурах новий механізм спінової релаксації.