External electric field and strain effects in a quantum paramagnet - Zvyagin, A. A. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2021)
Вивчено вплив зовнішнього електричного поля та зовнішньої деформації на квантовий парамагнітний діелектрик. Показано, що зовнішне електричне поле та/або деформація можуть привести до суттєвих змін магнітних характеристик парамагнетика в магнітному полі.