Enhancement of the pinning potential in a single-crystal superconductor FeTe0.65Se0.35 under the influence of hydrogen sorption - Timofeev, V. P.; Bondarenko, S. I.; Meleshko, V. V.; Savina, Yu. A.; Wiśniewski, A. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2021)
Представлено результати безконтактних сквид-магнітометричних досліджень монокристалів сполуки FeTe0,65Se0,35, насичених воднем при різних температурах. Описано методику проведення експериментів та обговорено результати змін магнітних і надпровідних характеристик під впливом сорбції газоподібного водню.