Perspectives in cosmology - Vilenkin, Alexander (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2022)
«Новий стандарт космології», заснований на теорії інфляції, дуже добре підтримується спостереженнями. Розглянуто деякі визначні проблеми нової космології та глобаль-ного погляду на всесвіт та мультивсесвіт.