Enhanced nonlinear conductivity due to hot-electron injection in carbon nanotubes - Abukari, S. S.; Mensah, S. Y.; Musah, R.; Amekpewu, M.; Mensah, N. G.; Adu, K. W. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2022)
Теоретично отримано вираз для густини струму в терагерцовому полі внаслідок інжекції гарячих електронів у вуглецеві нанотрубки. Інжекція змінює стаціонарний режим розподільної функції та призводить до якісної зміни поведінки вольт-амперних характеристик і викликає абсолютну від’ємну провідність. Ми порівняли поведінку вольт-амперної характеристики при різних швидкостях інжекції та спостерігали різку зміну густини струму та абсолютного від’ємного значення провідності. Ми вважаємо, що вуглецеві нанотрубки з інжекцією гарячих електронів можуть бути корисними для високочастотних застосувань.