Piezomagnetic and electromagnetic effects in the paramagnetic phase of antiferromagnets - Zvyagin, A. A.; Zvyagina, G.A. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2023)
За допомогою теорії фазових переходів Ландау пояснено, як п’єзомагнітний та електромагнітний ефекти можуть існувати при температурах, які вищі за температуру впорядкування в антиферомагнетиках.