On the interaction of migrating 1126 twin boundary with nucleus of 1012 twin in Mg at T → 0 K - Verma, Ritu; Ostapovets, Andriy (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2023)
Взаємодія між мігруючою границею 1126 двійника та зародком 1012 двійника в магнії вивчається в рамках комп’ютерного моделювання. Продемонстровано, що границя 1126 може бути розбита на базально-призматичні границі під час взаємодії. Ці базально-призматичні границі утворюють новий зародок 1012 двійника, який зливається із вже існуючим зародком. Подальша міграція границі 1126 призводить до зворотної конверсії 1012 зародка в границю 1126. Цей процес призводить до «споживання» вже існуючого 1012 зародка-двійника шляхом вирощування 1126 двійника.