Влияние переменного тока на токовые состояния квантового интерферометра, шунтированного сверхпроводящей индуктивностью - Линк, С.И.; Коверя, В.П.; Кревсун, А.В.; Бондаренко, С.И. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2018)
Встановлено закономірності оборотної зміни критичного струму та дискретних струмових станів структури у вигляді надпровідного квантового інтерферометра, який шунтується надпровідною індуктивністю, при пропусканні через структуру змінного транспортного струму та при одночасному з постійним транспортним струмом впливом зовнішнього змінного магнітного поля. Виявлено новий тип дискретних стаціонарних станів структури під час переходу інтерферометра в резистивний стан при сумісній дії постійного і змінного транспортних струмів.