Зонная структура гибридизованной электронно-дырочной системы на одиночной разъединенной гетерогранице II типа - Моисеев, К.Д.; Березовец, В.А.; Голеницкий, К.Ю.; Аверкиев, Н.С. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2018)
У роз’єднаній гетероструктурі II типу p-GaInAsSb/р-InAs досліджено особливості планарного та вертикального квантового магнітотранспорта. Виявлено структуру гібридизованого енергетичного спектра двовимірного напівметалевого каналу на одиничній роз’єднаній гетерограниці II типу. Продемонстровано можливість візуалізації енергетичної діаграми рівнів Ландау гібридизованої електронно-діркової системи з урахуванням їх спінового розщеплення та взаємних перетинів.