Анізотропна температурна залежність питомого опору нормального стану шаруватого електронно-легованого надпровідника Nd2−xCexCuO4 в області недодопування - Klepikova, A.S.; Charikova, T.B.; Shelushinina, N.G.; Popov, M.R.; Ivanov, A.A. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2018)
Досліджено температурні залежності як внутрішньоплощинних CuO2, так і позаплощинних питомих опорів в електронно-легованих Nd2−xCexCuO4 в діапазоні х = 0,135–0,15 для аналізу анізотропії електричного транспорту в процесі еволюції від антиферомагнітного, в області недодопування, до надпровідного упорядкування, в області оптимального допування.