Особенности магнитного состояния Mn1,4Fe0,6P0,5As0,5 - Будзински, М.; Вальков, В.И.; Дуда, П.; Митюк, В.И.; Суровец, З.; Ткаченко, Т.М. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Методом мессбауерівської спектроскопії у температурному інтервалі 4–270 К уточнено магнітну фазову діаграму системи Mn2-xFexAs0,5P0,5. Показано, що у сплаві Mn1,4Fe0,6As0,5P0,5 в температурній області 150 К ≤ Т ≤ 160 К співіснують антиферомагнітні та парамагнітні стани.