Модификация степенных показателей в теории сверхтекучести Гинзбурга–Собянина - Полуэктов, Ю.М. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Запропоновано модифікацію температурних залежностей у термодинамічному потенціалі теорії надплинності Гінзбурга–Собяніна, яка дозволяє отримати значення критичних індексів, що узгоджуються із загальними співвідношеннями флуктуаційної теорії фазових переходів, сучасними даними експериментів та розрахунків.