Sub-kelvin Andreev reflection spectroscopy of superconducting gaps in FeSe - Bashlakov, D.L.; Gamayunova, N.V.; Tyutrina, L.V.; Kačmarčik, J.; Szabó, P.; Samuely, P.; Naidyuk, Yu.G. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Проведено мікроконтактні дослідження андрїївського відбиття для монокристалів FeSe при зниженні температури до 0,5 К. Мікроконтактні спектри було проаналізовано в рамках двозонної моделі. Однозначно встановлено наявність двох анізотропних надпровідних щілин та отримано для них БКШ-подібні температурні залежності. Визначено внесок кожної з щілин та параметр анізотропії. Показано, що субкельвінова температура необхідна при виясненні детальної структури надпровідної щілини, особливо коли андрїївська спектроскопія застосовується для багатозонних матеріалів.