Magnetoresistance of electrons in diluted magnetic semiconductor Volcano ring - Babanlı, A.M. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Досліджено вплив обмінної взаємодії на транспортні властивості двовимірного розведеного магнітного напівпровідникового квантового кільця кінцевої ширини при наявності однорідного поперечного магнітного поля. Досліджено залежність магнітоопору від магнітного поля, концентрації Mn та ширини квантового кільця. За відсутності обмінних взаємодій спостерігається типова картина биття з чітко визначеними положеннями вузлів на магнітоопорі, що осцилює. Показано, що при наявності обмінних взаємодій картина биття руйнується.