Концентрационные зависимости электропроводности и эффекта Холла монокристаллов CexSn1–xSe - Аббасов, И.И.; Исмаилов, Ш.С.; Гусейнов, Дж.И.; Абдурахманова, В.А. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Досліджено концентраційні залежності коефіцієнта Холла, електропровідності та рухливості носіїв заряду в CexSn1–xSe (х ≤ 0,02) в інтервалі температур 77–400 К. У зразках, які досліджено, відбувається компенсація домішок власними дефектами. Зі зростанням концентрації церію (x = 0,01; 0,015) збільшується концентрація донорних домішок та спостерігається зміна типу провідності.