SANS и рентгеновские исследования структурных переходов в образцах примесь-гелиевых гелей - Ефимов, В.Б.; Межов-Деглин, Л.П.; Рыбченко, О.Г. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2019)
Представлено результати SANS досліджень структури зразків нанокластерного домішкового гелю, рентгенівських спостережень структурних перетворень аморфних порошків,отриманих при розпаді нагрітих зразків гелю, а також обговорюються можливості використання цих методів для визначення стану та структурних переходів таких речовин.