Time-dependent Ginsburg–Landau simulations of superconducting vortices in three dimensions: Pinning and vortices in superconductors - Lara, Antonio; González-Ruano, César; Aliev, Farkhad G. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Описані розробка комп’ютерного алгоритму для моделювання нестаціонарного рівняння Гінзбурга–Ландау (TDGL) та його застосування для розуміння динаміки надпровідних вихорів в обмеженій геометрії. Початкова мотивація участі у розв’язанні цієї проблеми полягала в тому, щоб краще зрозуміти наші попередні експериментальні дані про динаміку надпровідника з вихорами на високих частотах, яка призводить до НВЧ стимульованої надпровідності, пов’язаної з наявністю вихорів (A. Lara, et al., Sci. Rep. 5, 9187 (2015)).