Ultrathin superconducting NbRe microstrips with hysteretic voltage-current characteristic: Superconductors at microwave frequencies and flux flow instabilities - Cirillo, C.; Caputo, M.; Parlato, L.; Ejrnaes, M.; Salvoni, D.; Cristiano, R.; Pepe, G.P.; Attanasio, C. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Ультратонкі мікросмуги, виготовлені з полікристалічних плівок NbRe, досліджуються для попередньої оцінки придатності цього матеріалу для створення надпровідних детекторів одиничних фотонів. Вольт-амперна характеристика даних зразків проявляє виражений гістерезис, що є фундаментальним інгредієнтом для дослідження однофотонної детекції, а також одновихрових флуктуаційних явищ у двовимірних пристроях на основі NbRe.