Transport and magnetic properties of a superconducting closed loop containing a thin-film quantum interferometer: Vortices and quasiparticles interactions in superconducting systems and beyond - Bondarenko, S.I.; Koverya, V.P.; Krevsun, A.V. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Виміряно залежності струму в надпровідному контурі, що містить тонкоплівковий интерферометр з двома точковими контактами (дві слабкі зв'язки джозефсонівського типу), від транспортного струму I та зовнішнього магнітного поля H, що діє на інтерферометр. Обговорюються відмінності між транспортною та магнітною залежностями досліджуваної системи та аналогічними характеристиками надпровідного замкнутого контуру, що містить интерферометр у вигляді притискного точкового контакту.