О возможном подобии электрослабого и гравитационного взаимодействий - Пашицкий, Э.А.; Пентегов, В.И. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
На підставі збігу розмірностей гравітаційної сталої Ньютона GN та феноменологічної константи Фермі GF для слабких сил у природній системі одиниць (ħ = c = 1) запропоновано варіант квантової теорії поля тяжіння, аналогічний за структурою до теорії єдиної електрослабкої взаємодії Глешоу–Салама–Вайнберга.