Динамика проникновения магнитного потока в сверхпроводник со степенной вольт-амперной характеристикой - Тайланов, Н. А.; Хамдамов, Б. И. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Розглянуто задачу про проникнення магнітного поля у високотемпературний надпровідник II роду, який знаходиться у режимі в’язкої течії потоку в зовнішньому магнітному полі. Отримано аналітичні формули для глибини та швидкості проникнення магнітного поля у надпровідник в залежності від значень параметра задачі — від показника степеня n, який характеризує швидкість проникнення вихорів у надпровідний напівпростір.