Structure and transport properties of the Fe0.5Ni0.5 composite - Khadzhai, G. Ya.; Vovk, S. R.; Vovk, R. V.; Gevorkyan, E. S.; Kislitsa, M. V.; Feher, A.; Kollar, P.; Fuzer, J. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Показано,що експериментальні дані по температурним залежностям ефективного електроопору та теплопровідності в діапазоні 4,2–300 K електроконсолідованого композиту Fe0,5Ni0,5 знаходяться в межах границь Хашіна–Штрікмана для провідностей трифазної системи. Компонентами системи є чисті Fe та Ni, а в якості третьої фази розглядається міжзернисте середовище у вигляді сплаву з середнім складом,близьким до Fe0,5Ni0,5.