Analysis of Dirac and Weyl points in topological semimetals via oscillation effects - Mikitik, G. P.; Sharlai, Yu. V. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2021)
Обчислено площі екстремальних перерізів та циклотронні маси поверхонь Фермі в діраківських та вейлівських топологічних напівметалах. Розрахунок проведено для найбільш загального випадку електронних енергетичних зон поблизу вейлівських та діраківських точок. Використовуючи отримані формули, можна знайти параметри, що характеризують діраківські та вейлівські електрони в топологічних напівметалах. Як приклад, розглянуто електрони W1 в TaAs.