Spin wave propagation through the interface between two ferromagnets without/with Dzyaloshinskii–Moriya interaction - Gorobets, Yu.; Gorobets, O.; Tiukavkina, I.; Gerasimenko, R. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2021)
Побудовано аналітичну модель для опису поширення спінової хвилі через систему, що складається з двох феромагнетиків без взаємодії та з взаємодією Дзялошинського-Морія, які розділені інтерфейсом. Знайдено залежності коефіцієнтів пропускання та відбиття спінової хвилі як функції від константи Дзялошинського–Морія, яка сильно залежить від температури та має тенденцію до значного збільшення при низькій температурі.