Low-field high-harmonic generation in Mo6S6I2 Chevrel-phase superconductor - Metskhvarishvili, I. R.; Bendeliani, B. G.; Dgebuadze, G. N.; Giorganashvili, G. R.; Metskhvarishvili, M. R.; Lobzhanidze, T. E. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2021)
Проведено експерименти на полікристалічному надпровіднику Mo6S6I2 із шеврельною фазою. Досліджено поведінку генерації гармонік у магнітних полях постійного струму, залежність амплітуди вищих гармонік від змінного магнітного поля, постійного магнітного поля та температури. Результати експерименту добре описуються класичною моделлю критичного стану Біна, коли критичний струм не залежить від постійного магнітного поля та парні гармоніки не спостерігаються.