Thermochemical synthesis of graphite-like carbon nitride and its application - Danilov, M. O.; Dovbeshko, G.I.; Rusetskiy, I. A.; Afonina, U. K.; Byckov, V. N.; Gnatyuk, O. P.; Fomanyuk, S. S.; Kolbasov, G. Ya. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2022)
Розроблено термохімічний метод синтезу шаруватихкомпозитів з графітоподібного нітриду вуглецю із карбоміду та меламіну. Отримання графітоподібного нітриду вуглецю доведено методами: ТЕМ, дифракцією електронів (SAED),рентгенофазовим аналізом, раманівською спектроскопією та елементним аналізом. Електрохімічними дослідженнямивстановлено, що отримані композити є перспективними матеріалами в якості безметалевих каталізаторів кисневихелектродів паливних джерел струму.