Transport properties of (AgSbТe2)0.7(PbTe)0.3 thermoelectric compound - Ragimov, S. S.; Musayev, M. A.; Hashimova , N. N. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2022)
Транспортні властивості, а саме електропровідність, коефіцієнти Зеєбека і Холла та теплопровідність, вимірювали від 80 до 560 К. Фазовий перехід приблизно при 410 К, що є фазовим переходом від α-Ag2Te до β-Ag2Te, впливає на електротранспортні властивості. Температурна залежність коефіцієнта Холла проходить максимум через ~200 К і має від’ємний знак. Показано, що ці особливості зумовлені наявністю фази Ag2Te.