Geometrical presentation of elementary particle wave function - Lev, Bohdan (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2022)
Представлено короткий огляд раніше запропонованого геометричного підходу до теорії елементарних частинок. Хвильова функція частинки на відміну від спінорного представлення задається числом Кліфорда, для якого правило переносу на довільному многовиді має вигляд рівняння Дірака. Рішення даного рівняння можна отримати в термінах геометричних характеристик як многовиду, так і частинки. Запропоновано нові експерименти, які дають можливість виявити означену геометричну природу хвильової функції елементарної частинки.