Scattering by singular potentials in coupled Schrödinger equations - Christiansen, Peter L.; Rasmussen, Jens Juul; Sørensen, Mads Peter (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2022)
Розглядається розсіяння в парах одновимірних незалежних від часу рівнянь Шредінгера, пов’язаних через сингулярні потенціали. Для потенціалів, заданих дельта-функцією Дірака, відбиті та ті, що пройшли, хвилі двох мод, а також зв’язаний стан знайдено шляхом інтегрування. Для потенціалів, заданих похідною дельта-функції Дірака, резонансне відображення та пропускання відбуваються для дискретного набору амплітуд потенціалу розсіяння. Ці результати залежать від застосованої регуляризації.