Intrinsic efficiency of injection photocurrents in magnetic materials - Campos-Hernandez, Alonso J.; Zhang, Yang; Grushin, Adolfo G.; de Juan , Fernando (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2023)
Генерація зсувних та балістичних фотострумів у нецентро-симетричних матеріалах є перспективним альтернативним механізмом для збору світлової енергії. Багато досліджень були зосереджені на пошуку найбільш придатних матеріалів шляхом максимізації величини фотоструму, але оцінка фактичної ефективності вимагає знання індукованої світлом фотопровідності постійного струму і майже не розглядається. Завдяки використанню нещодавно запропонованого імпульсного струму в якості фотопровідності показано, що лише балістичні фотоструми мають кінцеву ефективність у межах великих часів релаксації τ. Більш того, при нульовій температурі єдиним балістичним струмом, який є кінцевим для неполяризованого світла, є магнітний інжекційний струм, присутній лише в магнітних матеріалах. Надано новий інструмент для пошуку ефективного збору енергії на основі магнітного інжекційного струму.