Coexistence of superconductivity and charge-density waves: evidence from tunneling studies - Gabovich , Alexander M.; Voitenko , Alexander I.; Ekino, Toshikazu; Sugimoto, Akira; Yoshida, Daiki; Saito, Takeshi; Li , Mai Suan; Szymczak , Henryk (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2023)
В огляді підсумовано деякі теоретичні та експериментальні дослідження квазічастинкових J і джозефсонівських J I струмів між надпровідниками, частково діелектризованими хвилями зарядової густини (ХЗГ). Проаналізовано зв’язок між куперівським та електронно-дірковим спарюваннями та їхніми проявами в високотемпературних оксидах. Показано, що прояви ХЗГ можна знайти в багатьох залежностях, що вже спостерігалися. Усі результати розглядаються в рамках історичного контексту.