Heat capacity of one-dimensional Kane oscillator - Babanlı, A. M. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2023)
Досліджено одновимірний осцилятор Кейна в термічній ванні. Виявлено, що теплоємність електронів Кейна в чотири рази перевищує теплоємність одновимірного гармонічного осцилятора для більш високих температур.