On the interaction of migrating {1126} twin boundary with nucleus of {1012} twin in Mg at T → 0 K - Verma, Ritu; Ostapovets, Andriy (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2023)
Взаємодія між мігруючою границею {1126} двійника та зародком {1012} двійника в магнії вивчається в рамках комп’ютерного моделювання. Продемонстровано, що границя {1126} може бути розбита на базально-призматичні границі під час взаємодії. Ці базально-призматичні границі утворюють новий зародок {1012} двійника, який зливається із вже існуючим зародком. Подальша міграція границі {1126} призводить до зворотної конверсії {1012} зародка в границю {1126}. Цей процес призводить до «споживання» вже існуючого {1012} зародка-двійника шляхом вирощування {1126} двійника.