Magnetic field effect on the electric permittivity of rare-earth aluminium borates - Slavin, V. V.; Zvyagin, A. A.; Zvyagina, G. A.; Piryatinskaya, V. G. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2024)
Теоретично вивчається з перших принципів перенормування електричної сприйнятливості рідкісноземельних алюмоборатів. Показано, як електрична сприйнятливість залежить від зовнішнього електричного поля та температури для кількох сполук рідкісноземельних іонів цього класу.