Hydrogen in superconductors - Bondarenko, S. I.; Timofeev, V. P.; Koverya, V. P.; Krevsun , A. V. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2024)
Подано інформацію про стан досліджень впливу водню на надпровідні властивості різних сполук. Огляд складається зі вступу, одного додатку та чотирьох розділів: методи синтезу сучасних водневмісних надпровідників, експериментальні дослідження властивостей водневмісних надпровідників, механізми впливу водню на надпровідність, проблеми та перспективи надпровідників, що містять водень.