Flexible construction of demountable superfluid-tight electrical feedthroughs - Yu, Yongle; Zhao, Li (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2024)
Представлено нову та просту конструкцію для електричних прохідних каналів, які використовуються в низькотемпературних експериментах. Використовуючи легкодоступні матеріали, можна без особливих зусиль сконструювати надійні ущільнення електричних виводів, які довели свою герметичність. Порівняно з широко використовуваним у більшості груп низькотемпературної фізики методом епоксидного ущільнення типу Stycast, наша конструкція пропонує більшу гнучкість і полегшує легкий демонтаж, і все це за низьку ціну.