From disorder and metamaterials to chirality - Kivshar, Yuri (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2024)
Сергій Гредескул був видатним фізиком-теоретиком, який багато разів відвідував нас в Австралії та опублікував багато робіт з членами нашого Центру нелінійної фізики в Канберрі та багатьма іншими колегами. Ця коротка стаття містить деякі спогади про нашу спільну роботу, а також повідомляє про останні розробки з хіральними метаповерхнями, темою, над якою ми з Сергієм вже давно планували працювати разом.