Spectral and thermodynamic properties of a particle in multiparameter exponential-type radial potential - Onate , C. A.; Olorunfemi, A.; Ikubanni, S. O.; Olanrewaju , D. B. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2024)
Розв’язки радіального рівняння Шредінгера для багатопараметричного потенціалу експоненціального типу отримано двома традиційними методами. Одержане рівняння енергії використано для вивчення як віріальної теореми, так і термодинамічних властивостей. Власні значення енергії, які знайдені для потенціалу або його підмножин потенціалів, є повністю обмеженими. Обчислена віріальна теорема залежить від параметрів A, B та V. Результат також показує, що три параметри A, B та V по-різному впливають на термодинамічні властивості, тоді як V має однакову варіацію для всіх термодинамічних функцій.